NordNews
Avem ce spune

PAS, despre dorința lui Dodon de a se vedea cu Maia Sandu

Unica discuție care poate avea loc între Maia Sandu și Igor Dodon poate fi doar despre dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Declarația a fost făcută de către deputatul PAS, Mihai Popșoi, după ce astăzi Dodon a declarat că vrea o întrevedere cu Maia Sandu în cadrul căreia să discute despre „transferul de putere și cum îi oferă locul de președinte”, transmite deschide.md. 

„Cum de mai are timp, el fiind ocupat acum cu dialogul cu partenerul de majoritate parlamentara Ilan Șor. Unica discuție cu Dodon poate fi despre data alegerilor anticipate, care trebuie desfășurate cât mai curând pentru a oferi țării un parlament legitim și reprezentativ. Însă vedem că bandiții se țin cu dinții de putere”, a declarat Popșoi.

În cadrul emisiunii „Igor Dodon răspunde”, acesta a spus următoarele: „Ar fi bine să fie o discuţie între aceşti doi lideri – Dodon şi Maia Sandu, în timpul apropiat. Să fie o discuţie despre cum asigurăm transferul, cum îi ofer locul de preşedinte. Sunt mai multe proceduri… CEC, Curtea Constituţională. Am înţeles că pe 24 – 25 decembrie ei planifică să facă inaugurarea. Eu am dat comandă colegilor din administraţia prezidenţială pentru a pregăti toate procedurile legale”.

Amintim că mandatul de președinte al lui Igor Dodon expiră pe data de 23 decembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata