NordNews
Avem ce spune

PAS: Dodon și Șor vor să fluture la anticipate cu legile votate aseară care sunt cu încălcări

Partidul Acțiune și Solidaritate consideră că ieri noaptea majoritatea Șor – PSRM a aprobat legi cu încălcarea cadrului legal. Mai mult, acești deputați au votat doar legi convenabile prin care au împărțit banii din buget dar și s-au amnistiat în fața autorităților de control al averii, scrie deschide.md

În cadrul unui briefing de presă deputatul PAS Igor Grosu a declarat că Ieri Dodon și deputații afiliați partidului Șor au transformat parlamentul în peștera tâlharilor și hoților.

„Au mințit fermierii și agricultorii când au zis ca vor indetifica soluții. Dodon și Șor aplică tactica pământului pârjolit. Dacă ei cred că vor merge în campanie cu acele legi care au fost votate cu încălcarea procedurii sau antisociale se înșeală amarnic. Le amintim și lui Dodon și lui Șor că pe 15 noiembrie un milion de oameni nu i-au crezut și nu îi vor crede. Au transformat parlamentul în peștera tâlharilor”, a spus Grosu.

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco susține că prin aprobarea legii care impune ANI să verifice averile funcționarilor și demnitarilor după un an de zile de la plecarea din funcție, se vrea o amnistiere a averilor obținute ilegal.

„Din cosmos se poate vedea că socialiștii declară zero venituri dar au case și mașini de milioane. Vor să-și anuleze dosarele la ANI”, a declarat Sergiu Litvineneco.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata