NordNews
Avem ce spune

Patru persoane au fost ucise într-o explozie la o uzină de tratare a apei de lângă Bristol în Marea Britanie

Patru persoane au fost ucise şi o alta rănită într-o explozie survenită joi la o uzină de tratare a apei de lângă Bristol, în Anglia, potrivit agerpres.ro.

UPDATE ORA 19.25 Marea Britanie: Patru persoane ucise într-o explozie la o uzină de tratare a apei de lângă Bristol

 

Patru persoane au fost ucise şi o alta rănită într-o explozie survenită joi la o uzină de tratare a apei de lângă Bristol, în Anglia, a relatat cotidianul Times preluat de Reuters.

„Patru morţi şi un rănit în explozia de la Avonmouth”, a transmis pe Twitter un reporter al ziarului.

Potrivit acestuia, un container cu substanţe chimice de la o staţie de reciclare a apei reziduale a companiei Wessex Water a sărit în aer, într-un moment în care pe acoperiş se aflau muncitori.

Serviciile de pompieri au transmis mai devreme pe Twitter că au fost solicitate să intervină la Avonmouth, în sud-vestul Angliei, unde a avut loc o explozie de anvergură. „Putem confirma că sunt numeroase victime la faţa locului”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Serviciilor de pompieri şi salvare din Avon, menţionând că este vorba de persoane grav rănite.

ORA 15.58 Mai multe persoane grav rănite în urma unei explozii la un depozit din sud-vestul Angliei

O amplă explozie produsă la un depozit din apropiere de oraşul englez Bristol s-a soldat cu mai multe victime, miercuri, au anunţat serviciile de salvare citate de PA Media, preluată de Reuters.

Serviciile de pompieri au transmis mai devreme pe Twitter că au fost solicitate să intervină la Avonmouth, în sud-vestul Angliei, unde a avut loc o explozie de anvergură.

Poliţia şi serviciile de ambulanţă au fost la rândul lor mobilizate.

„Putem confirma că sunt numeroase victime la faţa locului”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Serviciilor de pompieri şi salvare din Avon, menţionând că este vorba de persoane grav rănite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"