NordNews
Avem ce spune

Patru persoane reținute pentru trafic de droguri

Angajații Inspectoratului de Poliție Bălți au documentat, pe parcursul ultimelor două luni, activitatea mai multor persoane, consumatori de droguri, care vindeau diferite substanțe narcotice pe teritoriul mun. Bălți.
 Sâmbătă, oamenii legii au depistat, la intrare în mun. Bălți, pe str. Sorocii, intersecție cu str. Aerodromului, o mașină de taxi, de model Dacia Logan, la volanul căruia se afla un șofer de 44 de ani, care avea ca pasageri două femei – una de 45 și alta de 37 de ani, și doi bărbați – unul de 43, celălalt de 46 de ani, toți judecați anterior pentru diferite infracțiuni.
În urma percheziției efectuate în automobil, a fost depistat și ridicat un pachet de culoare neagră, în care erau în jur de 2 kg de marijuana.
Totodată, în urma percheziției corporale a unuia dinte barbați, în geanta personală au fost depistate mai multe obiecte, printre care: un blister cu inscripție Clonozepam, în care se erau 5 pastile și un vas din sticlă de 150 ml de culoare închisă, în care se afla un lichid incolor.
Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.


 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"