NordNews
Avem ce spune

Patru tineri din Fălești au răpit un automobil din curtea “Moldtelecom”-ului

Patru tineri au pus pe jar în noaptea trecută poliția din Fălești, după ce au furat un automobil din curtea filialei locale a S. A. Moldtelecom. Automobilul furat se deplasa haotic pe străzile din Fălești și a fost observat și urmărit de un echipaj al poliției de patrulare.
Solicitată telefonic, Eugenia Molceanov, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, a declarat pentru nordnews.md că: “Noaptea trecută, în jurul orei 23:40, trei minori de 15 ani și un tânăr în vârstă de 23 de ani, au răpit un  automobil de marca VAZ 2107, parcat în curtea filialei S.A. Moldtelecom” Fălești.
Automobilul a fost observată de un echipaj al Inspectoratul Național de Patrulare (INP) când se deplasa în zigzag pe străzile din Fălești. Polițiștii l-au somat pe șofer să tragă pe dreapta, însă acesta nu s-a conformat, a apăsat pe accelerator și a încercat să scape de urmărire.
Speriat, șoferul a pilotat vehiculul printre blocuri, dar a pierdut controlul volanului și s-a izbit  într-un Mercedes 309 D, care era parcat într-o curte. Tânărul de 23 de ani, care se afla la volan,  a reușit să fugă, împreună  cu unul dintre cei trei minori,  de la fața locului, iar ceilalți doi au fost reținuți de agenții de patrulare și escortați la Inspectoratul de Poliție Fălești.
În prezent, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele în care s-a produs incidental, dar și locul aflării celor doi fugari. Astfel, ei riscă de la trei până la cinci ani de închisoare.
Făptașii au fost reținuți anterior de mai multe ori de poliție, fiind implicați în mai multe cazuri de acest gen.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"