NordNews
Avem ce spune

Pavel Filip: “În aceste alegeri există doar doi candidați”

Partidul Democrat nu va avea un candidat la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut de Pavel Filip în cadrul unui briefind de presă.

„În aceste alegeri există doar doi candidați. Restul sunt doar zgomot de fundal. […] În afara de cei doi candidați cu șanse, ceilalți sunt doar figuranți. Ei au rolul să încurce un candidat sau altul, pentru că au asemenea înțelegeri, sau să facă jocul unuia sau altuia. […] Partidul Democrat nu va participa la astfel de jocuri subterane”, a spus Filip.

Totodată, el a menționat că în urma discuțiilor cu cetățenii, dar și cu simpatizanții Partidului Democrat, acesta va decide pe cine dintre candidați va susține la alegerile din 1 noiembrie.

„Reprezentanții Partidului Democrat vor merge în toate raioanele țării, unde vom avea întâlniri cu oamenii, simpantizanții și membrii noștri de partid. Ne vor spune oamenii care va fi decizia noastră în continuare. Vom invita membrii PD să participe activ în cadrul procesului electoral pentru a susține un candidat sau altul. În final se va lua o decizie după consultarea cu oamenii, care candidat va fi susținut de către PDM”, a afirmat Pavel Filip.

Anterior, în presă s-a vehiculat numele lui Pavel Filip, dar și al Monicăi Babuc, ca potențiali candidați ai PDM la prezidențialele din 1 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"