NordNews
Avem ce spune

Pavel Verejanu: Bălțiul are șansa să se transforme într-un oraș civilizat și curat

„Municipiul Bălți are șansa să se transforme într-un oraș civilizat, fără gropi și deșeuri necolectate.” Cu o astfel de promisiune electorală vine, în fața bălțenilor, candidatul Partidului ȘOR la funcția de primar, Pavel Verejanu. Pretendentul la fotoliul de edil al capitalei de Nord își asumă angajamentul să îmbunătățească situația în oraș într-un mandat de un an, dacă va prelua cârma primăriei. Pentru a îmbunătăți condițiile de trai a localnicilor, Verejanu spune că va prelua practicile bune de dezvoltare a orașului Orhei. Decalarațile a fost făcute de el, miercuri,  16 mai în cadrul unei conferințe de presă, la Bălți.
Bălțiul are foarte multe probleme și este nevoie de rezolvarea cât mai rapidă a acestora. Din mai multe întâlniri personale am înțeles că nivelul  corupției înflorește, drumurile și parcurile nu se restaurează, iluminarea din cartiere lipsește. Noi, echipa Partidului ȘOR, vom demonstra locuitoriilor că orașul poate deveni mai bun. Suntem cei care răspundem de cuvintele noastre, a declarat Pavel Verejanu.
Pavel Verejanu i-a chemat pe bălțeni să nu mai creadă în promisiunile deșarte ale politicienilor corupți, care vor să ajungă la cârma orașului.
Vă îndemnăm să alegeți pe cei care au demonstrat că pot realiza lucruri frumoase. Noi am demonstrat că putem face aceste schimbări într-un an. De aceea vă îndemn să votați echipa Partidului ȘOR. În spatele meu este o echipă de profesioniști care știu să implementeze proiecte viabile necesare, a îndemnat candidatul lui ȘOR la funcția de primar al municipiului Bălți.
La conferință a fost prezent și președintele formațiunii politice, IlanȘor, care a menționat că Bălțiul mertită șansă de a căpăta o nouă imagine.
Dragi bălțeni, haideți să-i oferim orașului Bălți o șansă de a se renaște, a repara totul ce a fost distrus în ultimii ani, haideți să-i dăm șanse municipiului să devină cu adevărat capitala de Nord a Moldovei, a menționat Ilan Șor.
Alegerile locale Noi la Bălți se vor desfășura în data de 20 mai. Ele au fost generate de demisia fostului primar la mijlocul lunii februarie.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"