NordNews
Avem ce spune

Pavel Voicu: „O atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a respectării restricțiilor în restaurante și cluburile de noapte”

„Efectivul Ministerului Afacerilor Interne continuă să fie mobilizat în totalitate pentru activitățile de prevenire a răspândirii pandemiei COVID 19, dar fără a afecta activitățile operative de bază ale ministerului”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, în cadrul unei întrevederi operative cu Șefii Inspectoratelor Generale ale MAI.

„Este vital să ne consolidăm pentru a face față noilor provocări ale pandemiei și să depunem toate eforturile și mijloacele, redistribuind toate forțele disponibile. După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii recomandărilor în stațiile transportului, parcuri, curțile blocurilor de locuit și alte locuri publice”, a spus Pavel Voicu.

Ministrul a accentuat că o atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a respectării restricțiilor în restaurante, cluburi de noapte și alte locații.

Ministrul Afacerilor Interne a accentuat că promovarea respectării prevederilor Comisiei pentru Situații Excepționale și subordonării la cerințele legitime ale reprezentanților MAI poate contribui esențial la stoparea răspândirii pandemiei COVID 19.

De la începutul pandemiei în Republica Moldova, cei peste 16 mii de angajați ai MAI s-au aflat în prima linie și au întreprins, zilnic, toate măsurile de combatere, prevenire și informare a cetățenilor  cu privire la îmbolnăvirea și răspândirea  noului tip de virus COVID-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata