NordNews
Avem ce spune

PDM rămâne cu doar 18 parlamentari. Vitiuc, Ivanov și Sîrbu, au părăsit fracțiunea

Democrații Vladimir Vitiuc și Violeta Ivanov, au decis să răspundă apelului lui Adrian Candu, cu privire la consolidarea opoziției parlamentare în baza unui bloc de solidaritate națională, scrie Deschide.md.

În urma discuțiilor care au avut loc la ultima sedință a fracțiunii PD am înțeles definitiv că nu mai suntem o echipă, capabilă să facem fata provocărilor de ultima oră, iar luptele interne duc la dezintegrarea acestei formațiuni politice!, scrie Ivanov pe pagina sa de Facebook.

Deputatul mai adaugă că, împreună cu colegul Vladimir Vitiuc, au decis să răspundă apelului fostului coleg Andrian Candu, cu privire la necesitatea consolidării opoziției parlamentare în baza unui bloc de solidaritate națională.

Nu mai avem timp de ezitări. Trebuie să acționăm prompt și urgent. Astfel, în vederea realizării în comun al dezideratului menționat supra, deputații în Parlament Vitiuc Vladimir și Ivanov Violeta, declarăm despre retragerea din majoritatea parlamentară, din fracțiunea parlamentară a PDM și din Partidul Democrat din Moldova! În acest sens acceptăm să aderăm la acest bloc unit al opoziției parlamentare, conchide legiuitorul.

Amintim că, în această dimineață, deputatul PDM Oleg Sârbu, a anunțat că părăsește majoritatea parlamentară, fracțiunea din care face parte. Fracțiunea PDM rămâne cu doar 18 parlamentari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"