NordNews
Avem ce spune

Percheziții la ex-președintele Parlamentului, Andrian Candu. Cu ce „a păcătuit” finul de cununie al fugarului Plahotniuc

Ofițerii Centrului Național Anticorupție în comun cu procurorii anticorupție efectuează în aceste clipe percheziții la domiciliul fostului președinte al Parlamentului și ex-lider al partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu. Potrivit surselor Deschide.MD, perchezițiile au loc în cadrul unui dosar penal pornit pentru îmbogățire ilicită.

De menționat că Andrian Candu este finul de cununie al fostului președinte al PDM, Vlad Plahotniuc.

Precizăm că Andrian Candu a deținut funcția de deputat în Parlamentul R.Moldova în perioada 2010-2014. Ulterior, a deținut funcția de ministru al economiei și viceprim-ministru în Guvernul condus de Iurie Leancă. În urma alegerilor parlamentare din 2014, a ajuns din nou în Parlament, fiind ales ulterior în funcția de președinte al Legislativului – funcție pe care a deținut-o până în anul 2019.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, a ajuns deputat pe listele PDM, însă ulterior, împreună cu mai mulți colegi parlamentari, a creat partidul „Pro Moldova”, fiind ales în funcția de președinte al formațiunii. După alegerile parlamentare din 2021 s-a retras din politică.

1 Comentariu
  1. macarie spune

    Multe Hotiii are pe Ritul sau acet Purcel candu !
    Pacat, daca nu va fi impuscat !!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"