NordNews
Avem ce spune

Percheziții la MAI

Un șef din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este vizat de o serie de percheziții ale procurorilor anticorupție. Acesta este cercetat în trei cauze penale. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Mihaela Tarlapan și Alina Zbancă, reprezentantele serviciului de presă al Procuraturii Anticorupție și al MAI.
UPDATE. 15:23. Ghenciu și un agent economic au fost reținuți pentru 72 de ore. Potrivit Procuraturii Anticorupție, agentul economic și-a recunoscut vina și colaborează cu ancheta.
Perchezițiile se desfășoară în biroul și la domiciliul suspectului: „Procurorii efectuează anumite acțiuni în cadrul Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI. Perchezițiile au loc la în biroul figurantului și la domiciliu, precum și la complicii acestuia”, a declarat Mihaela Tarlapan, ofițeră de presă a Procuraturii Anticorupție.

Angajatul MAI este vizat în trei cauze penale: trafic de influență, spălare de bani și abuz de serviciu în interes material.
Potrivit Alinei Zbancă, purtătoarea de cuvânt a MAI, ar fi vorba despre Ruslan Ghenciu de la SPIA.
Tot astăzi, în prima parte a zilei, ofițerii Centrului Național Anticorupție au desfășurat percheziții la punctul vamal Sculeni și au reținut minim cinci persoane.
tv8.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"