NordNews
Avem ce spune

Pericol în transportul public din Bălți. Măsurile anti-coronavirus nu sunt respectate

În transportul public din Bălți, măsurile anti-coronavirus nu sunt respectate. Cel puțin asta susține viceprimarul de Bălți, Ghenadie Șmulschi. În cadrul ședinței de azi, viceprimarul a îndemnat administrația întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți”, să sporească măsurile de protecția împotriva COVID 19.

Astăzi, Centrul de Sănătate Publică ne-a făcut o observație, că microbuzele, autobuzele, dar și troleibuzele care circulă pe străzile orașului, nu sunt dezinfectate cum trebuie. Efectuați controale, verificați dacă toate unitățile de transport sunt dezinfectate după fiecare cursă, nu după bunul plac al taxatorilor. Mi s-a spus că azi dimineață, troleibuzele nu erau dotate cu dezinfectantele necesare, a spus viceprimarul de Bălți, Ghenadie Șmulschi.

De azi, toate instituțiile de învățământ din municipiu și-au sistat activitatea pentru 12 zile, în legătură cu codul portocaliu privind infectarea cu coronavirus la nivel național.

2 Comentarii
  1. […] Cel puțin asta susține viceprimarul de Bălți, Ghenadie mulschi. În cadrul ședinței de azi, viceprimarul a îndemnat administrația întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți”, să sporească măsurile de protecția împotriva COVID 19, transmite medianews.md cu referire la Nordnews.md. […]

  2. […] Cel puțin asta susține viceprimarul de Bălți, Ghenadie Șmulschi. În cadrul ședinței de azi, viceprimarul a îndemnat administrația întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți”, să sporească măsurile de protecția împotriva COVID 19, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata