NordNews
Avem ce spune

Peste 600 de pompieri și salvatori vor menține siguranța antiincendiară de Paști

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de Paști la datorie vor ieși peste 600 de pompieri și salvatori, iar în servantul de luptă vor fi incluse aproape 200 unități de tehnică.
Angajații Inspectoratului vor activa într-un regim sporit pentru asigurarea securității antiincendiare.  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare pentru ca sărbătorile să nu fie umbrite de situații excepționale. Pompierii îndemnă persoanele să parcheze autoturismele în vecinătatea lăcașelor de cult, pentru a nu bloca accesul echipelor speciale.
Cetățenii sunt rugați să țină lumânările cât mai departe de haine și obiectele combustibile. În caz de situații de risc oamenii pot apela telefonul unic de apel 112. Mesaje de prevenire au fost lansate de către toți conducătorii de subdiviziuni ai MAI într-un briefing de presă organizat la sediul instituției.
Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a menționat că angajații  sunt gata să intervină pentru menținerea siguranței  și securității cetățenilor Republicii Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"