NordNews
Avem ce spune

Peste 80 de kilograme de mezeluri, nimicite la Bălți

Având în vedere că în ajunul sărbătorilor pascale crește consumul produselor de origine animală, iar comerțul ilicit stradal ia amploare, inspectorii DTSA Bălți în comun cu ofițerii Secției Investigare Fraude Ecnomice IP Bălți și cu reprezentanții APL Bălți, în scopul prevenirii și combaterii acestui fenomen, efectuează controale inopinate, în locuri neautorizate.
În cadrul verificărilor în regiunea piețelor din străzile Baiducov și Feroviarilor din municipiul Bălți au fost constatate un șir de neconfomități, în special, comerțul cu produse alimentare în locuri neautorizate, lipsa autorizației sanitar-veterinare de funcționare, lipsa condițiilor de păstrare și lipsa documentelor confirmative de proveniență și de calitate a produselor alimentare.
Persoanele fizice implicate în desfășurarea activității de comerț ilicit au fost sancționate în conformitate cu legislația în vigoare.
Produsele neconforme în cantitate de 82,4 kg au fost ridicate și sub supravegherea inspectorilor DTSA Bălți au fost transportate la o unitate autorizată de prelucrare a deșeurilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"