NordNews
Avem ce spune

Peste 16 taximetriști s-au ales cu procese verbale

Șoferii de TAXI sunt verificați de ofițerii CUMC al INP, întru depistarea conducătorilor care nu și-au achitat amenzile pentru diferite încălcări ale circulației rutiere, fixate cu camerele de supraveghere video.
Inspectoratul Național de Patrulare  în comun cu Agenția Națională Transport Auto au demarat la 20 mai operațiunea ,,TAXI”. în doar câteva ore, în capitală, 16 taximetriști s-au ales cu procese verbale pentru diferite încălcări. Dintre care, nerespectare limitei de viteză, neacordarea priorității pietonilor, nerespectarea indicatoarelor rutiere și trecerea la culoare roșie a semaforului .
„Dragi cetățeni, atunci când sunteți pasageri într-un automobil de regim TAXI și observați situații neobișnuite, sau șoferul are un comportament dubios, nu ezitați să apelați la numărul unic 112, informează INP”.
De la începutul acestui an și până la moment pe teritoriul ţării au fost înregistrate 25 de accidente rutiere comise din vina taximetriștilor, soldate cu 2 persoane decedate, iar altele 34 s-au ales cu diverse leziuni corporale. Totodată, în perioada menționată 446 de taximetriști au fost sancționați contravențional pentru diferite abateri de la legislație.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"