NordNews
Avem ce spune

Petrișor Dumitrescu, la inaugurarea scuarului ,,Unirii” din Sîngerei: ,,România va rămâne partenerul fidel al R. Moldova în parcursul său european!”

Pe data de 6 decembrie Consulul General  al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a participat la inaugurarea Scuarului „Unirii” din orașul Sîngerei, amenajat în cadrul proiectului de revitalizare urbană „Sîngerei – orașul incluziunii teritoriale”, implementat de ADR Nord în perioada aprilie – noiembrie 2022.

Proiectul a mai inclus amenajarea a 4 locuri de joacă, 3 locuri de fitness, 2 stadioane de mini-fotbal, 4.691 mp de trotuar și 4.225 mp de căi de acces.

În cuvântul său, consulul general a transmis un mesaj de înaltă recunoștință și adâncă mulțumire tuturor celor care au făcut posibile evenimentele de astăzi. A reiterat sprijinul permanent al României pentru parcursul european al Republicii Moldova și ridicarea calității nivelului de trai al populației, prin dezvoltarea comunităților locale. „Credința și idealurile de la 1918 pot fi înfăptuite în cadrul generos și democratic al Uniunii Europene”, a declarat consulul general în contextul sărbătoririi la 1 decembrie a Zilei Naționale a României.

În pofida condițiilor meteo nefavorabile, inaugurarea scuarului s-a desfășurat într-o atmosferă plină de emoție.

Banner DRRM Noiembrie 2022
1 Comentariu
  1. Macarie spune

    La Limbricaru ivan chicu asta nu se refera !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"