NordNews
Avem ce spune

Piesa Nataliei Gordienko pentru Eurovision, comentată la „Вечерний Ургант”

Ivan Urgant și umoristul Dimitri Romanov au comentat, în cadrul emisiunii „Вечерний Ургант”, piesa pe care Natalia Gordienko urmează să o interpreteze la Eurovision Song Contest 2021, transmite zugo.md.

„Cântecul este în limba engleză, dar nouă ni s-a prezentat și versiunea acestei piese în limba rusă. În text erau niște cuvinte foarte interesante, cum ar fi «поцелуй мой туз бубей»”, a spus umoristul în cadrul emisiunii.

Romanov a adăugat că piesa în limba engleză este orientată către publicul larg din Europa.

Dimitri Romanov a fost întrebat ce crede despre șansele Republicii Moldova la Eurovision cu acest cântec, iar umoristul a răspuns că „acolo unde este Kirkorov, sunt și cele mai mari șanse”.

Natalia Gordienko a lansat pe 4 martie melodia și videoclipul care vor reprezenta Moldova la Eurovision. Producția se numește Sugar și a fost realizată în colaborare cu artistul rus FIlip Kirkorov.

Piesa care pleacă la competiția internațională din partea țării noastre se numește „SUgar” (tr. red. Zahar). În videoclip observăm scena mai „fierbinți”, dar și unele „dulci”-haioase, de exemplu cele cu artiști care dansează deghizați în înghețată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"