NordNews
Avem ce spune

PL face front comun cu AUR la parlamentare

Partidul Liberal (PL) face front comun cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pentru alegerile anticipate din 11 iulie, în timp ce Partidul Unității Naționale (PUN) nu va merge la parlamentare împreună cu AUR.

„PL continuă consolidarea curentului unionist, pentru a da o opțiune de vot unionistă, sigură și clară, în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Am decis ca noi, cei din Partidul Liberal să facem front comun cu Partidul AUR, care a înregistrat un rezultat foarte bun, în alegerile parlamentare de peste Prut.
Precizăm că partidul pro-prezidențial a refuzat crearea unui bloc larg comun pro-european și unionist, exprimându-și însă așteptarea ca: „unioniștii, în calitate de parteneri firești să ajungă în Parlament.” Dincolo de această declarație, care înseamnă, de fapt, o încercare de captare a votului unionist, cunoaștem că necesitatea unei opțiuni unioniste în buletinul de vot este una imperativă, care rezultă din însăși ființa neamului și a societății noastre”, a declarat  liderul PL, Dorin Chirtoacă.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"