NordNews
Avem ce spune

Planul lui Pavel Filip ar fi fost excluderea lui Nichiforciuc din fracțiunea PDM. Usatîi: „Astăzi a câștigat Dodon”

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, s-ar fi dus la ședința PDM de ieri cu planul de a-l exclude pe deputatul Eugen Nichiforciuc din fracțiune. Cel puțin, așa susține președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, scrie tv8.md

Usatîi susține că în cadrul ședinței PDM de ieri, liderul partidului, Pavel Filip, a propus votul secret pentru excluderea lui Nichiforciuc din fracțiune.

Știind despre faptul că mulți deputați din fracțiunea PDM erau cumpărați de Dodon și că se vor teme să voteze deschis pentru excludere. Pentru au votat opt oameni”, a spus Usatîi la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Astăzi la ședința PDM a câștigat Dodon”, a menționat liderul PN.

De asemenea, Usatîi spune că Pavel Filip știe în detalii ce a avut loc aseară la hotelul „Luna” unde s-au întâlnit Eugeniu Nichiforciuc, Vasile Botnari, Vladimir Andronachi, Dumitru Diacov și un „om apropiat președintelui Dodon” – Alexandru Vâlcu.
Amintim că ieri a avut loc ședința fracțiunii PDM la Parlament care a durat mai mult de șapte ore. După ședință democrații au declarat că una dintre deciziile luate la ședința de azi a democraților a fost să devină mai activi în cadrul coaliției de guvernare, însă nici Pavel Filip nu a spus nimic despre o eventuală excludere a lui Nichiforciuc din fracțiunea PDM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"