NordNews
Avem ce spune

Plouă sau nu zilele următoare? Vedeți prognoza meteo pentru 16 septembrie

Nu vă grăbiți să scoateți cojoacele din garderobă. Vara încă nu se lasă a fi uitată, de aceea urmează mai multe zile cu soare, cel puțin pentru Moldova. 

La Chișinău astăzi, 16 septembrie 2021 se anunță 27°C cu cer noros. La Bălți și Edineț termometrele vor arăta 26°C . Pentru Telenești, vremea va înregistra 25 °C în calendar, iar pentru Cahul tocmai 28°C.

Pentru Soroca se anunță cer noros și 24°C, la Drochia se atestă 26 °C  în calendar, iar la Briceni termometrele vor înregistra 26°C.

Joi, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a Europei. Urmează mai mule zile cu ploi, iar maximele vor scădea treptat până duminică, când vor fi în mediu 18 grade °C.

Temperaturile maxime în București, România vor înregistra  31 °C azi, 16 septembrie 2021. Vreme instabilă se anunță pe continent. Cad ploi în orașe precum Paris, Londra, și Berlin cu 18°C și 22 °C grade înregistrate.

Pentru Madrid datele meteo arată 25°C  grade celsius. Vești proaste se anunță pentru Roma, sunt 29°C grade cu ploi. Viena 27 C°, Praga  21°C – plouă. E rece și la Moscova  10 °C se înregistrează.  Iar la Kiev e noros  22 °C grade în calendar.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata