NordNews
Avem ce spune

Poliția a reținut făptașul care a incediat un automobil și un magazin din Bălți

Poliția a reținut făptașul care a incediat un automobil și alte bunuri din oraș.  Bărbatul a fost audiat de polițiști. Acesta și-a recunoscut vina și riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, oamenii legii au fost alertați ieri, în jurul orei 23.00, precum că, pe strada Ștefan cel Mare din mun. Bălți, arde un automobil parcat în faţa Supermarchetului „Fidesco”. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că, în spatele magazinului au fost incendiate și tomberoanele de gunoi. De asemenea, în aceiași perioadă de timp a fost incendiat un magazin alimentar amplasat pe o altă stradă și mai multe tomberoane din oraș.
Într-un final, în urma acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 48 ani, fără loc permanent de trai.
Amintim că ieri, 15 iunie, două automobile au fost distruse de flăcări la Bălți. În urma incendielor nimeni nu a avut de suferit. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 45 situații de risc.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"