NordNews
Avem ce spune

Poliția s-a autosesizat în cazul băiatului care a jupuit un câine la Bălți

Oamenii legii s-au autosesizat în cazul de la Bălți când un tânăr atratat cu cruzime un câine lăsându-l fără piele. Într-un comunicat al Poliție se spune că la moment se întreprind acțiuni legale de identificare și atragerela răspundere a făptașului, scrie deschide.md.

„Menționăm că, abuzul asupra animalelor este pedepsit prin lege.Conform legislației, persoana culpabilă de tratarea cu cruzime sau torturarea  animalelor care a cauzat mutilarea ori moartea acestora, se pedepseşte cu  amendă în mărime de la 25 000 la 37500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul  comunităţii de la 100 la 180 de ore, sau cu închisoare de până la 1 an”, precizează Poliția Republicii Moldova.

Amintim că o poză plină de cruzime a devenit populară în ultimele zile în spațiul online. Pe rețeaua Odnoklassniki, un utilizator cu numele AdrianQ 9, originar din Bălți a postat fotografii îngrozitoare, pe care se vede cu jupuie un câine. Tânărul cu un cuțit însângerat într-o mână și cu capul câinelui în alta, în descrierea de la poză scrie că va merge cu prietenii la frigărui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"