NordNews
Avem ce spune

Poliția se implică în schimbarea și creșterea încrederii societății

Șeful Inspectoratului de poliție Bălți, Oleg Cojocari, continuă să organizeze şi să desfăşoare activităţi de menţinere a climatului de siguranţă publică.
Astfel,în perioada 20-29 mai, curent,au fost organizate întruniri cu colectivele de muncă : ,,Drumuri-Bălți’’ S.A, Stația de trenuri ,,Bălți-Slobozia’’, LT ,,B.P Hașdeu’’, LT ,,M.Gorki’’, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor, Școala nr.20 mun Bălți.
“Activitățile date vin cu un mesaj pentru cetățeni, să prioritizăm problemele şi să identificăm soluţiile.
Vorbind despre scopul şi obiectivul vizitelor, șeful IP Bălți a specificat: “Venim cu nişte abordări sincere şi clare, ne dorim să vorbim transparent despre problemele cu care vă confruntaţi dvs, despre problemele pe care le aveţi în colaborarea cu poliţia. Noi avem ca scop să găsim soluţiile, dar pentru a avea un succes în soluționarea tuturor problemelor existente este nevoie și de implicarea dumneavoastră ca locuitori ai acestui oraș.
Discuţiile s-au axat în continuare pe rezultatele activităţilor desfăşurate în domeniu, cu abordarea unor subiecte referitor la perspectivele de interes comunitar, modul de activitate şi colaborare întru eficientizarea parteneriatului dintre poliţie şi societate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"