NordNews
Avem ce spune

Polițiștii de frontieră au depistat plante de cânepă în grădina unei femei din Briceni  

Polițiștii de frontieră de la Direcția regională NORD au depistat în cadrul operațiunii „MAC-2019” câteva tufe de cânepă în grădina unei femei din orașul Briceni. Stăpâna casei,  în vârstă de 49 de ani, a declarat pentru oamenii legii că plantele nu-i aparțin.
Potrivit comunicatului de presă, emis de poliția de frontieră, ofițerii de investigații din Direcția regională NORD au depistat în grădină câteva tufe de cânepă verde și uscată, bine îngrijite. Cânepa a fost smulsă și transmisă pentru expertiză. În dependență de rezultatul acesteia, vor fi luate măsurile legale care se impun.

Angajații Poliției de Frontieră, împreună cu reprezentanții subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, continuă să întreprindă în cadrul operaţiunii „MAC- 2019”, care se va desfășura până la 31 august, măsuri speciale de   prevenire și combatere a traficului ilicit de droguri de origine vegetală, nimicirii plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificării persoanelor care le cultivă ilegal în zona de frontieră.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"