NordNews
Avem ce spune

Polițiștii de frontieră, puși la cosit cânepă. Cum se desfășoară operațiunea "MAC-2020"

Polițiștii de frontieră din Direcțiile regionale SUD, EST și VEST au depistat mai multe parcele de teren din zona de responsabilitate pe care creșteau plante asemănătoare cânepei. Acțiunile au fost întreprinse pe 23 iunie curent în urma valorificării informației operative și în cadrul operațiunii „MAC – 2020″, scrie NewsMaker.md
Primul incident a fost consemnat pe direcția Alexandru Ioan Cuza – Vinogradovca de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vulcănești. Suprafața de teren pe care creșteau plante asemănătoare cânepei a fost estimată la aproximativ zece ari.
Despre cele depistate au fost informați și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vulcănești, care au sosit la fața locului. Plantația a fost nimicită cu ajutorul unui tractor. Cazul este cercetat în continuare de către ofițerul de investigație din cadrul  SPF Vulcănești.
Polițiștii de frontieră de la SPF Sculeni au depistat la o distanță de aproximativ 50 m de la hotarul țării, plante asemănătoare cânepei. Acestea creșteau haotic. În rezultat, firele au fost smulse.

Sursa foto: Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"