NordNews
Avem ce spune

Polițistul răpit este învinuit de spionaj în folosul Republicii Moldova, de către structurile ilegale ale Tiraspolului

Reprezentanţii structurilor anticonstituţionale de la Tiraspol au operat astă noapte percheziţii ilegale în casa ofiţerului de poliţie Andrei Amarfi, cu ridicarea bunurilor personale. Este vorba despre ofiţerul Inspectoratului de Poliţie din Floreşti, care a fost răpit ieri dimineaţă. Despre aceasta scrie deputatul Chiril Moţpan, scrie tvrmoldova.md

Deputatul spune că poliţistul este  învinuit de spionaj în folosul Republicii Moldova, de către structurile ilegale ale Tiraspolului.

„Potrivit unor informaţii operative de ultimă oră, reprezentaţi ai structurilor anticonstituţionale de la Tiraspol au operat astă noapte percheziţii ilegale în casa ofiţerului de poliţie Andrei Amarfi, cu ridicarea bunurilor personale. Angajatul IP Floresti a fost răpit banditeşte in dimineaţa zilei de ieri din curtea propriei case din localitatea Camenca. Ofiţerul este învinuit de spionaj in folosul Republicii Moldova”. declară Chiril Moţpan.

Deputatul mai spune că tot ieri a fost reţinut de separatiştii transnistreni şi Andrei Glijin, cetăţean al Republicii Moldova, originar din localitatea Kuzmin, raionul Camenca, învinuit, de asemenea, de spionaj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"