NordNews
Avem ce spune

Pompierii din Bălți au simulat o situație de incendiu

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat aplicații la protecție civilă la sudul și nordul republicii. Aplicațiile de la Bălți s-au desfășurat conform următorului scenariu: un incendiu de proporții mari a izbucnit la o întreprindere de asamblare a cablajului.
Pompierii au fost alertați să stingă incendiul într-un depozit de producție finită. Ajunși la fața locului, salvatorii au evacuat prompt angajații întreprinderii și au localizat incendiul în cel mai scurt timp. Totodată, pompierii au salvat două persoane din interiorul depozitului cuprins de flăcări, iar medicii și paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical sinistraților. Activitatea de simulare a incendiului a avut drept scop pregătirea angajațiilor întreprinderii de a reacționa adecvat în situații de risc.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, astfel de aplicații se desfășoară în fiecare an, iar salvatorii evaluează gradul de pregătire al  acestora de a face față în cazul unor situații excepționale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"