NordNews
Avem ce spune

Popșoi spune că este gată să-și dea demisia din funcția de deputat: Acest Legislativ este nereprezentativ

Mihai Popșoi susține că este gata să-și dea demisia din funcția de deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în Parlamentul de la Chișinău. Potrivit lui, Legislativul actual este nereprezentativ, iar partidul din care face parte pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute ieri, 29 decembrie, în cadrul emisiunii „Politica”, scrie deschide.md

Eu sunt gata să-mi dau demisia din funcție chiar mâine. Acest Legislativ este nereprezentativ. În campania electorală, cetățenii ne-au spus clar că vor alegeri parlamentare anticipate. Poziția PAS este clară, noi ne dorim anticipate cât mai rapid. Acest Parlament este nelegitim și nereprezentativ, mie îmi este rușine să mă aflu în acest Parlament. Cea mai rapidă posibilitate de dizolvare a Parlamentului este ca toți deputații să-și dea demisia din funcție. Noi am putea să întrebăm Curtea Constituțională”, a spus Mihai Popșoi.

Anterior, toate fracțiunile și grupurile parlamentare, PSRM, PAS, Platforma DA, PDM, PP ȘOR, Pro Moldova, au vorbit despre necesitatea organizării alegerilor parlamentare anticipate, poziții reiterate și după consultările de luni, 28 decembrie, cu Președintele R. Moldova Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata