NordNews
Avem ce spune

PPDA nu va permite transportarea organizată a alegătorilor din stânga Nistrului: „Igor Dodon are ca obiectiv obținerea unui scor de peste 40%.”

Igor Dodon are din partea patronilor săi drept obiectiv esențial pentru ziua de 1 noiembrie obținerea în acest prim tur de scrutin a unui scor electoral care să aibă în față cifra patru, adică peste 40%…”, declaraţia aparţine candidatului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr la funcţia de şef al statului, Andrei Năstase. Acesta susţine că PPDA nu va permite transportarea organizată a alegătorilor din stânga Nistrului.

„Astăzi ţara noastră este într-un mare pericol. Organizez această conferință improvizată pentru a vă informa public cu privire la o chestiune ce ține de siguranța și securitatea națională. Igor Dodon, în complicitate cu autorităţile separatiste de la Tiraspol, pune la calea cea mai  mare operaţiune de fraudare a alegerilor organizată vreodată de la dobândirea independenței. Miza este una uriaşă şi are legătură cu supravieţuirea regimului oligarhic preluat de acest preşedinte vasal al Moscovei  de la fugarul Vladimir Plahotniuc. Mai mult decât atât, încărcătura geopolitică este maximă…Igor Dodon are din partea patronilor săi drept obiectiv esențial pentru ziua de 1 noiembrie obținerea în acest prim tur de scrutin a unui scor electoral care să aibă în față cifra patru, adică peste 40%…La 1 noiembrie se va da o bătălie istorică pentru viitorul R. Moldova…Riscăm ca forţele MAI să fie obligate să tolereze la 1 noiembrie la ordin fraudarea alegerilor. ”, a declarat Andrei Nastase într-un life pe Facebook.

Aminti că pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din Transnistria, CEC a constituit 42 secții de votare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"