NordNews
Avem ce spune

Precizările Spitalului de Copii „Valentin Ignatenco”, după ce pe pagina instituției au fost publicate imagini în care mai mulți medici apar cu măști care ar fi fost desenate în photosop

„Ne cerem scuze pentru acțiunea colegului care a decis să posteze pozele anume așa. Medicii sunt mereu la datorie și își exercită munca profesionist”. Cu aceste precizări vin reprezentanții Spitalului de Copii „Valentin Ignatenco” după ce mai mulți medici au fost surprinși la evenimentul dedicat aniversării a celor 36 de ani de la fondarea instituției cu măști care ar fi fost desenate în photoshop, relatează zdg.md.

„Referitor la postarea evenimentului de aniversare a celor 36 de ani de activitate a instituției postată pe pagina Facebook comunică următoarele. Ne cerem scuze pentru acțiunea colegului care a decis să posteze pozele anume așa. Medicii sunt mereu la datorie și își exercită munca profesionist”, se menționează în mesajul instituției.

Mai mulți medici de la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” au fost surprinși la un eveniment dedicat aniversării a celor 36 de ani de la fondarea instituției cu măști care ar fi fost desenate în photoshop. Fotografiile care au fost postate pe pagina instituției, ulterior au fost șterse.

Solicitat de Ziarul de Gardă, Vitalie Chiosea, purtătorul de cuvânt al spitalului ne-a spus că medicii purtau de fapt măști, însă din cauza reflectării luminii în fotografii „lumea și-a dat cu părerea că a fost folosit photoshop”.

Fotografiile au fost postate pe pagina instituției la 10 ianuarie curent, iar după un val de comentarii, acestea au fost șterse. Pe pagina instituției au rămas doar câteva poze de la evenimentul la care au participat lucrătorii medicali. Pozele au fost făcute la un eveniment la care angajații de la Spitalul Clinic de Copii „Valentin Ignatenco” a marcat 36 de ani de la fondarea instituției.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"