NordNews
Avem ce spune

Premierul interimar Aureliu Ciocoi s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA la Chișinău

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a avut astăzi o întrevedere la Guvern cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. În cadrul discuțiilor bilaterale a fost analizată situația politică actuală din Republica Moldova, precum și cea epidemiologică, inclusiv impactul acestui fenomen asupra activităților economice și a vieții sociale per ansamblu, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

Premierul interimar a vorbit despre ultimele acțiuni întreprinse de autorități în vederea combaterii pandemiei, subliniind necesitatea unui control riguros asupra respectării restricțiilor impuse. Totodată, Aureliu Ciocoi nu a exclus posibilitatea înăspririi restricțiilor în cazul în care nu se va înregistra o ameliorare a situației.

Oficialii au accentuat importanța asigurării cât mai rapide a cetățenilor cu vaccinul anti-Covid-19, ca fiind cea mai eficientă cale de protejare față de infecție. În acest sens, au fost discutate și analizate posibilitățile existente și etapa la care s-a ajuns pe segmentul aprovizionării țării cu serul pentru imunizare.

Șeful Executivului a exprimat aprecieri părții americane pentru asistența valoroasă acordată țării noastre pe dimensiunea economică și sanitară, dar și pentru susținerea eforturilor autorităților Republicii Moldova în lupta cu pandemia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata