NordNews
Avem ce spune

Premierul Ion Chicu a postat un mesaj de felicitare pentru Maia Sandu

Premierul Ion Chicu a postat un mesaj de felicitare pentru președinta aleasă. Conform rezultatelor parțiale ale prezidențialelor, Maia Sandu este noul președinte al Republicii Moldova. Șeful Executivului și-a exprimat mulțumirea pentru „ buna desfășurare a scrutinului”.

În opinia lui Chicu, scrutinul de duminică a fost un „examen al democrației și statalității”, trecut „cu succes” de poporul Republicii Moldova.

„Sper foarte mult, că politicienii vor ieși rapid din tranșeele luptelor pentru putere și vor începe, chiar de astăzi, să muncească pentru consolidarea oamenilor și soluționarea problemelor reale ale moldovenilor. Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor noștri pentru participarea activă la scrutin. Am dat cu toții un exemplu de mobilizare pentru Republica Moldova! Mulțumesc CEC și tuturor angajaților statului, care au asigurat buna desfășurare a scrutinului.
Aduc felicitări Președintelui ales, Doamnei Maia Sandu, dorindu-i succes și puteri pentru muncă în interesul poporului și țării noastre”, se arată în mesajul lui Chicu.

Potrivit rezultatelor preliminare de la această oră, Maia Sandu a câștigat scrutinul prezidențial cu 57,63% din voturi.

 

Dacă tot ai ajuns aici…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata