NordNews
Avem ce spune

Premierul R. Moldova s-a întâlnit cu Klaus Iohannis: ,,România rămâne cel mai important partener al țării noastre!”

Premierul R. Moldova, Dorin Recean, aflat în prima sa vizită în România a avut o întrevedere cu președintele țării, Klaus Iohannis. Discuțiile dintre oficiali s-au axat pe relațiile dintre cele două state, dar și provocările cu care se confruntă R. Moldova în parcursul său european. 

,,România este cel mai mare și important partener economic al Republicii Moldova, iar în cadrul vizitei delegației noastre ne-am propus să aprofundăm acest dialog bilateral”, a declarat Dorin Recean.
Șeful Executivului de la Chișinău a reiterat ajutorul concret oferit agricultorilor moldoveni afectați de seceta din 2020, dar și sprijinul pentru depășirea consecințelor crizei energetice din această iarnă.
,,Am menționat la întrevederea cu șeful statului român că suportul și experiența României în procesul de aderare la Uniunea Europeană este de foarte mare ajutor și sperăm să reușim să progresăm cât mai rapid ca să pornim negocierile de aderare la UE și să ne regăsim cât mai curând în marea familie europeană”, a conchis Recean.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"