NordNews
Avem ce spune

Premierul României: Este greu de anticipat o situație precum cea din Polonia

Premierul României a venit astăzi cu declarații în urma cazului care a vut loc în Polonia, unde două rachete au omorât două persoane. Nicolae Ciucă susține că România este ,,o țară sigură, dar nu putem să spunem că nu se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în Polonia. Este foarte greu de anticipat un astfel de eveniment”.

Ciucă a fost întrebat despre incidentul de la granița Poloniei, unde au căzut două rachete din zona Ucrainei și dacă țara noastră se gândește să ia măsuri suplimentare în județele de graniță:

În acest moment este o situație care încă are un efect emoțional și este normal să fie așa pentru că au murit oameni. Este o problemă care ține efectiv de măsurile care se iau la nivelul Ministerului Apărării Naționale și nu aș vrea să anticipez măsurile care sunt în analiză. Partea aceasta de siguranță, eu pot să vă spun că, așa cum de fiecare dată am avut posibilitatea și acum susțin că, prin tot ceea ce facem la nivelul Guvernului, împreună cu aliații, nu facem altceva decât să luăm toate măsurile încât să nu avem astfel de evenimente”, a declarat  premierul.

Șeful Executivului a dat asigurări că ,,România este o țară sigură”.

Sigur, nu putem să spunem că nu ni se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în Polonia. Este foarte greu de previzionat, este greu de anticipat un astfel de eveniment. Nu vreau să vă spun acum că suntem în măsură să dispunem de mijloace tehnice pentru a preveni orice situație de acest fel. Este imposibil”, a precizat premierul Ciucă.

Banner DRRM Noiembrie 2022
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"