NordNews
Avem ce spune

Președintele a asigurat că alegerile prezidențiale vor fi transparente, libere și democratice

Igor Dodon a declarat că președintele raionului Rîșcani, socialistul Vasile Secrieru și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, „au cam luat-o razna cu PR-ul” atunci când au inaugurat cu „fast” a WC-ului din satul Hiliuți. Dodon susține că a ieșit o situație stupidă, însă salută inițiativa oficialilor de a rezolva problema veceurilor în școli. Declarațiile au fost făcute de Dodon în cadrul ediției de astăzi a emisiunii „Președintele răspunde”, transmite deschide.md.

„Blocurile sanitare sunt o problemă în școli și eu vreau să salut inițiativa celor care au hotărât să soluționeze problema. Se face show-uri din aceasta, este o prostie totală. Eu nu știu cine a ieșit cu această inițiativă, dar să tai panglici prin… nu este cel mai bun lucru. Însă nu trebuie să facem atâta show din acest caz”, a declarat Dodon. 

Președintele i-a mustrat pe cei care critică tăierea panglicii roșii la grupul sanitar.

„Cei care acum critică, foști miniștri ai educației, prim-miniștri, vice-miniștri, de ce voi n-ați soluționat aceste probleme când integrați țara în UE. Vă ocupați de furtul miliardului, da? De furatul banilor din granturi străine? Acum le săriți în cap la cei care rezolvă problema. Da, au luat-o razna cu PR-ul și le dăm peste cap și eu cred că ei toți au înțeles. Este o situație stupidă, dar problema este și ea trebuie rezolvată”, a mai spus Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"