NordNews
Avem ce spune

Președintele de onoare al PDM oferă detalii despre întrevederea pe care a avut-o cu deputații Platformei DA

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova (PDM) Dumitru Diacov a oferit detalii despre întrevederea pe care a avut-o săptămâna trecută cu deputații Platformei DA Alexandru Slusari și Igor Munteanu în biroul său din Parlament unde împreună au discutat despre propunerea Platformei DA cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu și numirea unui nou Cabinet de Miniștri, scrie tv8.md

Noi am făcut un schimb de opinii despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Acest dialog a durat circa o oră. Poziția lor tot nu-mi este înțeleasă. Le-am cerut să-mi spună numele premierului, nu cele trei pe care le-au comunicat presei. Nu mi l-au spus. Le-am cerut atunci să se înțeleagă cu foștii colegi din Blocul ACUM, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS)”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la tv8.

Ieri, 13 iulie, Alexandru Slusari a declarat că formațiunea contează foarte mult pe sprijinul PAS în depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu.
Cei de la PAS au anunțat că decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă. Ulterior, Alexandru Slusari a spus că-i pare incorectă această poziție.
Săptămâna trecută, Slusari a anunțat că deputații Platforma DA vor pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. În context, acesta a precizat că sunt gata să discute cu toți deputații textul moțiunii de cenzură.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"