NordNews
Avem ce spune

Președintele Maia Sandu: „Fiecare lot de vaccin oferit de România înseamnă pentru țara noastră speranța că vom opri pandemia”

România a donat ieri, 27 martie, Republicii Moldova un nou lot de vaccin anti-Covid-19, de 50.400 de doze. Această tranșă ne permite să continuăm și să accelerăm procesul de vaccinare, așa încât să protejăm viața a cât mai mulți cetățeni.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulțumit Președintelui României, Klaus Iohannis, și Prim-ministrului Florin Cîțu pentru acest sprijin generos și necondiționat.

„Astăzi, când marcăm Unirea Basarabiei cu România, putem afirma cu încredere că între Republica Moldova și România se construiesc tot mai multe poduri în beneficiul oamenilor. Ne leagă de România nu doar cultura, limba română, trecutul, ne leagă o colaborare și o prietenie tot mai strânse pentru un viitor mai bun”, a spus șefa statului ieri, 27 martie.

Președintele Maia Sandu a menționat că fiecare lot de vaccin primit de Republica Moldova înseamnă pentru țara noastră speranța că vom opri pandemia și că ne apropiem de ziua în care să putem reveni la normalitate.

„Țările care au rate înalte de vaccinare au reușit să scadă cifra persoanelor grav bolnave și a deceselor. Asta îmi doresc și pentru Republica Moldova”, a subliniat Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"