NordNews
Avem ce spune

Președintele PPE: „Situația din Moldova a trecut de la rău la cel mai rău”

Președintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, a ținut să menționeze într-o postare pe Facebook, faptul că, a avut o întrevedere productivă cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase. În acest sens, a susținut faptul că situația din Republica Moldova a trecut de la rău la cel mai rău, ceea ce nu va duce la validarea alegerilor parlamentare, scrie unimedia.info
 
„Am avut o întâlnire productivă cu Andrei Năstase, președintele PPDA, unul dintre partidele noastre membre din Republica Moldova.
Situația din Moldova a trecut de la rău la cel mai rău și urmărim îndeaproape situația din țară. Dacă nu se respectă standardele democratice internaționale ale alegerilor libere, corecte și transparente, ar putea duce la respingerea valabilității rezultatelor alegerilor parlamentare.
PPE rămâne un susținător puternic al partidelor membre ale PPE din Moldova pentru a le ajuta să lupte împotriva nivelurilor endemice ale corupției și să rămână pe calea UE în beneficiul tuturor cetățenilor săi”, a scris Joseph Daul pe pagina sa de Facebook.
O delegație a Platformei Demnitate și Adevăr participă la lucrările Asambleei Politice a Partidului Popular European, desfășurate la Brussels, în perioada 6-7 septembrie. Din delegație face parte  liderul Platformei DA, Andrei Năstase, Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA și Chiril Moțpan, Secretarul General al formațiunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"