NordNews
Avem ce spune

Președinția a lansat un program de stagii pentru tineri

Președinția Republicii Moldova a lansat un program de stagii pentru viitorii profesioniști. Candidații pot depune dosarul pentru stagiu în diverse departamente ale instituției prezidențiale, precum și în cadrul echipei de consilieri ai Președintelui Republicii Moldova.

Durata stagiului va fi de trei luni, cu posibilitatea de extindere a termenului până la șase luni. Candidații pot opta pentru un stagiu în cadrul Direcțiilor Juridică, Informare și comunicare cu mass-media, Politică internă, Relații externe și protocol, Petiții și audiență, Management al documentelor, Administrare patrimoniu, precum în Secția e-administrare și securitate informațională și în Serviciul resurse umane. De asemenea, candidații pot alege să facă un stagiu în cadrul echipei de consilieri prezidențiali: în domeniul economic – Veaceslav Negruța, în domeniul educației și cercetării – Valentina Chicu, în domeniul culturii – Angela Brașoveanu Erizanu, pentru relațiile cu diaspora – Elena Druță, pentru comunicare publică – Sorina Ştefîrţă.

Vor fi acceptați pentru stagiu studenții în ultimul an la licență, masterat sau doctorat, sau absolvenții recenți ai unuia dintre aceste niveluri de studii, studenții care învață în țară sau în străinătate, motivați, creativi și flexibili. Candidații vor depune un dosar care să conțină Curriculum vitae (CV), scrisoare de motivare și certificat ce confirmă efectuarea studiilor în cadrul instituției de învățământ/copia diplomei de studii.

Dosarele pot fi depuse până pe data de 31 ianuarie 2022 pe adresa de e-mail [email protected] Tot aici vă puteți adresa pentru eventuale detalii.

Concursul va include proba de interviu, care va avea loc la sediul Președinției Republicii Moldova: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 154

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"