NordNews
Avem ce spune

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate și prin intermediul serviciului MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice, scrie cotidianul.md.

Guvernul a aprobat noua componentă a activității Serviciului MPay de distribuire a plăților de la stat către cetățeni, pe lângă componenta de încasare a plăților disponibilă începând cu 2013, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, acesta va fi utilizat pentru încasarea plăților de la persoanele fizice și juridice în procesul prestării serviciilor, precum și pentru distribuirea prestațiilor sociale și altor plăți, cu excepția plăților salariale.

Potrivit instituției, scopul dezvoltării serviciului MPay este de a oferi autorităților și instituțiilor publice, precum și persoanelor fizice și persoanelor juridice de drept privat, o soluție software eficientă, fiabilă și modernă pentru încasarea și distribuirea plăților.

Persoanele fizice și juridice pot accesa pagina mpay.gov.md și beneficia de o gamă largă de servicii ce pot fi achitate rapid și gratuit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"