NordNews
Avem ce spune

Prim-ministrul R. Modova, Dorin Recean, așteptat la București

Premierul României, Nicolae Ciucă, l-a felicitat joi seară pe premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, după ce acesta a fost confirmat în funcţie prin votul din Parlament şi l-a invitat să facă o vizită oficială în România. 

Într-o convorbire telefonică, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă l-a invitat la București pe omologul său de la Chișinău pentru a discuta despre detaliile cooperării inter-guvernamentale.

„Premierul României l-a felicitat pentru votul substanțial obținut și pentru asumarea responsabilității de a conduce Guvernul Republicii Moldova, dând asigurări privind continuarea dialogului și identificarea de soluții de sprijin pentru parcursul european”, se arată într-un comunicat emis de Guernul României.

Amintim că ieri,  Guvernul Recean  a fost votat de 62 de deputati ai majorității parlamentare PAS. Procedura de vot a avut loc pe fundalul unor boicotului opoziției socialiste și comuniste, deputații căreia au blocat tribuna Parlamentului și au scandat „Rușine” și „Anticipate”. Partidul Șor a boicotat ședința.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"