NordNews
Avem ce spune

Prima ședință a noului Parlament a eșuat. Deputații PAS au părăsit sala

Prima ședință a noului Parlament a eșuat. Președintele Partidului acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a anunțat că legislativul se vor întruni joi, 29 iulie.

 „Stimați deputați, în numele deputaților Partidului Acțiune și Solidaritate, vin cu o propunere de a anunța o pauză. Regulamentul Parlamentului prevede 10 zile pentru constituirea fracțiunilor, alegerea organelor de conducere, noi propunem ca în timpul care urmează, asupra componenței nominale a comisiilor, Președinții, videpreședinții, secretarii, membrii biroului permanent și să revenim în ședință joi la ora 10.00”.

În timp ce socialiștii au cerut ca ședința să continue și să fie alese organele de conducere ale Parlamentului, deputații PAS au părăsit ședința Legislativului.

„Stimați colegi, s-a vorbit și s-a declarat că Parlamentul trebuie să lucreze, dumneavoastră ați promis că noi vom lucra foarte activ. Ați convocat această ședință nu doar pentru a aduce la cunoștință. Noi am venit la această șediță a Parlamentului ca să muncim, să aprobăm organele  de conducere și să trecem la examinarea subiectelor care sunt așteptate de societate.  Noi nu  putem înțelege pentru ce n-eam întrunit astăzi. Fiți responsabili, unde plecați, colegi? Ați convocat această ședință pentru ce?  Pentru ca o persoană să aibă un discurs de jumătate de oră? Doa pentru asta a avut loc ședința?”, a declarat Vlad Batrâncea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"