NordNews
Avem ce spune

Primăriile din raionul Soroca au transferat bani pentru procurarea unui aparat de respirație artificială

Primăriile satelor și comunelor din raionul Soroca au luat decizia să transfere aproximativ câte nouă mii de lei pe contul Consiliului Raional Soroca, iar din acești bani se va mai cumpăra un aparat de respirație artificială, a relatat vicepreședintele raionului Svetlana Păunescu, pentru Observatorul de Nord.

Este o inițiativă foarte frumoasă ca fiecare primărie să doneze acești bani și să mai cumpărăm un astfel de aparat pentru spital. Sperăm ca în această săptămână să fie definitivat procesul” a spus doamna Păunescu.

Informația a fost confirmată și de Președintele Asociației Primarilor din Raionul Soroca, Serghei Cetulean, primarul comunei Parcani.

 Unele primării au alocat banii din fondul de rezervă, noi nu am avut acolo bani așa că am modificat bugetul și am luat de la amenajarea teritoriului, iar până în toamnă voi găsi resurse ca să completăm înapoi de unde am luat” .

În raionul Soroca sunt 34 de primării ale satelor și comunelor, iar anterior Primăria Municipiului și Consiliul Raional au alocat bani pentru procurarea a două aparate de respirație artificială.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"