NordNews
Avem ce spune

Primarul satului Zăicani, Vladimir Tăbîrță, petrecut pe ultimul drum

Primarul satului Zăicani, ex-președintele raionului Rîșcani, Vladimir Tăbîrță, a decedat. Alesul local în vârstă de 61 de ani va fi înmormântat astăzi, 21 decembrie, în cimitirul localității. Un anunț în acest sens a fost făcut pe pagina de Facebook a primăriei.

„Satul Zăicani îşi va lua rămas bun de la Vladimir Tăbîrță, Omul minunat ce va rămâne mereu în sufletele noastre, OM iubitor de viață şi frumos, lăsând un mare gol în familie şi în întreaga comunitate pe care a condus-o cu respect şi cu priceperea unui bun gospodar. Condoleanțe familiei şi rudelor apropiate! Condoleanțe întregii comunități! Odihnă Veşnică alături de îngeri! Adio,bunul nostru Vladimir Ivanovici!”, se arată postat pe pagina de Facebook a Primăriei Zăicani.

Și aleșii locali din cadrul Consiliului Raional Rîșcani și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a edilului.

Suntem profund îndurerați din cauza trecerii în veșnicie a colegului – domnul Vladimir Tăbîrță, primar al satului Zăicani. Cu greu acceptăm această realitate, pentru că prea devreme a plecat şi prea multe ar fi făcut în această viață. Om de o cumsecădenie rară, de o bunătate excepțională, oriunde s-a aflat pe parcursul vieții a reușit să adune în adresa sa doar cuvinte de laudă şi de bine. Un familist bun care  niciodată n-a cedat în fața greutăților vieții. Oriunde se afla, întotdeauna s-a bucurat de stima colegilor, servindu-le mereu exemplu de profesionalism, perseverență și principialitate. Dumnezeu să-l odihnească în liniște şi pace! Iar noi, muritorii, care i-am fost prieteni şi colegi să purtăm în inimile noastre chipul şi faptele lui Vladimir Tăbîrță”, se arată în comunicatul emis de Consiliul Raional Rîșcani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata