NordNews
Avem ce spune

PRO Moldova va susține un candidat în turul doi al alegerilor

„Moldova nu mai roșește, suntem la un PAS de a ne elibera de conducătorul regimului socialist, care a încercat să pună stăpânire pe țară. Vă îndemn pe toți să ieșiți masiv la vot la 15 noiembrie pentru ca Dodon să plece și să dăm o șansă statului nostru și fiecărui cetățean care a obosit de corupție, minciună, trădări și sărăcie”, declară Andrian Candu, președintele „Pro Moldova”, informează TRIBUNA.md. 

Totodată, Candu a declarat: „Am o mare admirație și un profund sentiment de respect pentru toți cei care au reușit să ajungă la secțiile de vot, chiar dacă autoritățile nu au pregătit alegerile conform situației pandemice, refuzând apelurile noastre de organizare a unor audieri pentru a depista în Parlament lacunele din instrucțiuni”.

Președintele „Pro Moldova” a făcut apel către autorități să înlăture neregulile semnalate până la acest moment și să nu admită abuzuri similare în turul doi.

În acest fel, „Pro Moldova” îndeamnă alegătorii și simpatizanții săi să susțină candidatul dreptei – Maia Sandu, în turul doi al alegerilor prezidențiale, care se va desfășura la 15 noiembrie 2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"