NordNews
Avem ce spune

Probe VIDEO prezentate de Primarul de Bălți, cum un consilier municipal fură apă din apeduct

Un consilier municipal din Bălți a fost prins de primarul Renato Usatîi și angajații „Apa-Canal”, cum fură  apă din apeduct. Informația a fost făcută public de edilul de Bălți la ședința de azi a Consiliului Municipal. Mai mult, Usatîi a adus și câteva probe video. Potrivit lui Usatîi, valoarea prejudiciului este de peste 200 de mii de lei. 

Primarul de Bălți a prezentat și probe video, în care angajații Apă-Canal în urma unei inspecții la sauna, care ar aprține consilierului Igor Basisitîi din partea PArtidului Nostru, au descoperit o priză clandestină.
Igor Basistîi nu s-a prezentat la ședința de azi a Consiliului Municipal. Potrivit informațiilor, acesta a scris deja o cerere de demisie.
Jurnaliștii nordnews au încercat să-l telefoneze pe alesul local. Din păcate acesta nu a raspuns la apelurile noastre.
Renato Usatii a menționat că furtul de apă este o crimă. Primarul a declarat că pe acest caz trebuie deschis un dosar penal.  El a adăugat că este necesară modificarea legislației la nivel republican și lipsirea drepturilor de proprietate pentru astfel de încălcări.

Când cineva se bagă în buzunar străin, este strigător la cer. Iar când ajung în buzunarele locuitorilor din oraș, aceasta este o crimă oribilă”

Primarul s-a referit și la alesul local, care nu trăiește doar din îndemnizația de consilier municipal.

Acesta nu este un pensionar care are un venit mizer, a declarat edilul.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"