NordNews
Avem ce spune

Procuratura Generală: Înregistrările video, prezentate de deputatul Reniță, vor fi examinate în cadrul procesului penal

Secvențele video prezentate astăzi de deputații Iurie Reniță și Lilian Carp, în care sunt vizați Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov și despre care s-a anunțat că Procuratura Anticorupție le-ar deține de mai mult timp, vor fi examinate în cadrul unui proces penal, scrie agora.md

Procurorului-șef interimar al Procuraturii Anticorupție, Sergiu Gavajuc, a declarat că nu dispune de date despre deținerea, în cadrul Procuraturii Anticorupție, a vreunui stick cu astfel de informații. Omul legii susține că a inițiat, în prezent, un proces de verificare a acestei informații.
Având în vedere că înregistrările video, prezentate astăzi, par a fi o continuitate a secvențelor precedente, fiind invocate acțiuni pretins ilegale ale Președintelui Republicii Moldova, Procurorul General a dispus examinarea lor în cadrul aceluiași proces penal, inițiat anterior, în baza denunțurilor depuse de liderul PPDA, Andrei Năstase și deputatul Iurie Reniță.
AGORA precizează că alte două secvențe video cu președintele Igor Dodon și Vlad Plahotniuc au fost publicate de deputatul Iurie Reniță. Imaginile par a fi surprinse la sediul PDM. Este vorba de o discuție dintre președintele Igor Dodon și ex-democrații Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov, care ar fi avut loc în seara zilei de 4 iunie 2019.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"