NordNews
Avem ce spune

Procuratura Generală s-a autosesizat în cazul unei investigații jurnalistice publicate astăzi, pe NordNews.md

Procuratura Generală s-a autosesizat în cazul unei investigații jurnalistice publicate astăzi, pe portalul de știri  NordNews.md. În material se prezintă dovezi audio despre tentativele de mușamalizare a unui dosar penal în care figurează nepotul deputatului din partea Partidului Socialiștilor, Corneliu Furculiță. 

Procuratura Generală a luat act de materialele audio apărute astăzi în presă privind pretinsa tentativă de mușamalizare a unui caz de conducere a mijlocului de transport de către o persoană aflată în stare de ebrietate. Deoarece, până la moment, pe adresa instituției nu a parvenit vreo sesizare oficială în acest sens și pentru a clarifica situația, Procuratura Generală a dispus Procuraturii Anticorupție organizarea examinarii conform competenței”, a declarat pentru NordNews.md şefa serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Astăzi, jurnaliștii Nordnews au publicat o investigație în care se scrie că un ales al poporului, membru al Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, dar și vicepreședinte al fracțiunii parlamentare a PSRM s-ar face vinovați de trafic de influență și abuz de funcția și statutul pe care îl dețin. Deputatul s-a implicat pentru a-și scăpa nepotul de dosar penal, după ce, în data de 25 octombrie, acesta a fost prins de agenții de patrulare ai Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) în stare de ebrietate la volan. Cel puțin, asta reiese din înregistrările telefonice examinate de reporterii NordNews, în cadrul unei anchete jurnalistice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"