NordNews
Avem ce spune

Procuratura Generală va insista pe extrădarea lui Ilan Șor din Israel

Alexandr Stoianoglo a spus în cadrul emisiunei “Politica” de la TV8 că Procuratura Generală va insista pe extrădarea deputatul Ilan Șor din Israel. Acesta a precizat că instituția pe care o conduce nu se face vinovată de tergiversarea procesului în cazul deputatului.

„Nu împiedicăm noi cazul lui Șor, ci avocații săi care vin de fiecare dată cu noi cerințe. Avem și alte întrebări pentru Șor, nu numai legate de furtul banilor de la Banca de Economii. Ilan Șor a fost și principalul acționar, acesta controla atât Banca Socială cât și BC.Unibank”, a spus Alexandr Stoianoglo.

 Procurorul General a mai adăugat că în interesul anchetei este gată să colaboreze cu toate persoanele implicate în acest dosar.

„Nu discut direct cu Ilan Șor, dar avocații săi comunică cu procurorii noștri. Sperăm că oamenii vor înțelege în sfârșit că pur și simplu nu există altă ieșire. Fie vor coopera cu ancheta și acest lucru va fi  luat în considerare la atragerea acestuia în cadrul urmărirei penale, fie vom continua să le urmărim metodic toate activitățile.” a conchis șeful Parchetului.

2 Comentarii
  1. Alexei spune

    Păi da! De insistat pot și eu. Și ce folos? Șor stă cu „tăiatul” la soaŕe, la „tăiat” el a văzut justiția de aici!

  2. Alexei spune

    Să fim serioși – ce șanse(pîrghii) are Moldova. Mai mult de -1. Cu un cuvînt ZERO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"