NordNews
Avem ce spune

Procurorul general se va întâlni cu Maia Sandu după învestirea în funcție a președintei alese

Procurorul general se va întâlni cu Maia Sandu după învestirea președintei alese. Anunțul a fost făcut de procurorul general în cadrul emisiunii Politica de la TV8, precizând că este gata să îi răspundă noii șefe de stat la anumite întrebări pe care le va avea, scrie zugo.md.

Întrebat dacă îi periclitează anumite lucruri activitatea, Stoianoglo a precizat că în cadrul fiecărui dosar există anumite dificultăți ce țin de investigații. Bunăoară, acesta a exemplificat dosarul furtului miliardului a soft calificat drept „un război al Procuraturii cu alte instituții”.

„Doamna președintă vrea să aibă o întrevedere cu mine. Sunt gata să mă întâlnesc cu ea când îi convine, să îi răspund la toate întrebările și toate pretențiile care pot parveni la adresa Procuraturii”, a conchis Stoianoglo.

Referindu-se la relația cu alte instituții ale statului, Stoianoglo a punctat că avem avocați și judecători inventivi, care ar găsi soluții și combinații pentru a elibera anumite persoane din detenție sau a „înmormânta dosare”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata